Monday, October 31, 2011

~ thought..

assalamualaikum

im thinking of making a englsih section, just to sharpen my english in case of eva longoria propose me at 20.11.2011 nanti, eh, guess im not ready yet, so this entry kinda mix up with malay, aitceh.

so, have someone whispering to you
' a man decide to change on 12, die on 11'
im not, never in my life a man whisper it to me.

cam ada membe aku ni, dia nak berubah, orang lain relax je nak jadi muslimah pakai handsox n sock, dia je sorang yang nak pakai glove, glove boxing plak tu, n nak pakai stokin bola, tapi atas nama hijrah, aku support dia, membe kowttt, hihu

so, i luv to see others change, wearing hijab, cover their asset and anything regard of berubah, im trying to inspire them, God noe how infinite the deeds when they become good atas sebab motivasi kita, a lifetime pahala you know. tapi here's the thing, when ourself want to change, why don we inspire ourself, give myself a jubah, kopiah, o buku2 agama ke, present ourself in kuliah agama o is it we dun luv ourself, we just luv to see a fren in our circle racing to the syurga and we went other way.

after a not really deep thinking, sambil2 berak termangu aku fikir, just why we susah to change ourself, and i guess because bila sorang2, setan senang kaco, cam riot, ramai2 pukul sorang, kan payah menang, so, that why we have to stay in jemaah, dont matter la either the jemaah usrah, smart group, tabligh, yang penting jemaah, tapi yang lebih penting, memilih jemaah yang berlandaskan Quran dan Sunnah lah, bila jemaah, akan saling lengkap melengkapi, topup ilmu masing2, share cerita dapat hidayah, isnt that sweet? owh, so lovely..

so bila nak berubah? bagi aku yang single ni, nak berubah 11.11.2011 nanti, auw2.
dear cute and adorable chick out there, do propose me 11.11.2011 nanti ye,
till then, xoxo and wasalam..

2 comments:

haziq said...

speaking tp ejaan shortform.. rosak jgak.. haha.. awuuuu2.. propose aku jugak r..

burn said...

aku gak jan.. hehe