Thursday, February 3, 2011

~ blogger gathering ..

tajuk nak gempak je, blogger gathering,
padahal,pangg (bnyi kne cubit di pipi)
kamu fauzan aku cakap betul je ye kamu,
kamu jangan nak mengada ye xbagi salam,
assalamualaikum..
ok sambung, padahal lepak rakan2 sekelas je,hihu

dinda, kanda, burung pun turut menyanyi,
berlari berkejaran, seindah bunga di taman,
bak bunga yang mekar, kan daku puja,
bahagia cinta asmara, iyauu

kawan2, memang mewarnakan kehidupan
even kadang2 perangai cam penyapu, tapi masih berguna,
yela, macam penyapu tol2, walau penyapu, masih leh sapu,
bukan sahaja membersihkan, malah boleh menghambat rakan2 yang penyapu
quote say
" be with someone who knows exactly what they have when they have you.not someone who realize it when they've lost you"
eh cop, ni quote jiwang, modal usha awek, maaf salah, hihu
Friendship is like standing on wet cement. The longer you stay, the harder it's to leave, and you can never go without leaving

kawan2 memang alert, ingat je besday rakan2 lain, aku memang terharu, tapi wa lelaki kot, ego tu biasa r, bagai irama dan lagu, bulan dan bintang, fauzan dan nora danish, lelaki memang tak boleh pisah dengan ego kan, bagai irama dan lagu, bulan dan bintang, fauzan dan nora danish, hihuhaheho, aku sebenarnye nak cerita pasal skuaneka, ramai2 join, dak2kelas aku,memang enjoi r, tapi tu la, xtau nak wat ayat inro dan transition bes2, im not ahadiat akasha atau lim guan eng, isk3. so, mari bermula macam bedtime story, selak kain telekung, eh zarif aufal, pe ko wat ni, istighfar, sigh,. ok mari bermula selak kain telekung, eh zarif aufal, pe ko wat ni, istighfar, sigh.ok, layan gambar satu persatu menerajui impian yang satu, yang jitu, tunjuk aku gambarnya, oho ohohoho, hihu.

the arrival, baru je sampai, meriah kan makngah, efek payung memang menceriakan saat ibu mengandung, ye, that front man is zarif aufal, gong xi, gong xi, tong2 chaaaangggg!!!

nama beruk ni, eh bukan, nama beghuk ni, adoi la, muka memang cam beruk, xleh beza da,.ok, beruk ni acak ashaari, dia memang peramah dengan kamera, tapi dia senyap je cz a picture tells a thousand words, yeah, u heard it my fella, he said it, hihu

iyauu, hawtt ke ayu kitorang, ok, ni teaser untuk game jalan sejauh 5km sambil pingpong dan sudu di mulut, memang penat, tapi we're sisterhood, woot woot, apakah???

tidak seperti game lain, game ni agak masin, on top of that, ni game penuhkan air yang di perah guna span ke dalam botol,.game ni masin kerna perlu lari sejauh tempat yang de air, masa main ri tu kat pahang, kira sekarang banjir kat johor, so kena lari dari pahang ke johor, ouuwww ilikethat,.

ini lah game yang penuh cinta terlarang seperti tajuk team kopi-o raja lawak, cinta terlarang yang membuatkan mereka terkeluar, mereka hitam, itu bukan masalah, pemberian Allah semua cantik, buruk di mata kita, cantik di mata ezzaty, dia suka si itam kopi0 tu, huh,.eh, back to bisnes, modal rm46 dan cari la 2orang under korang and korang akan skor A dalam matapelajaran seks dan aplikasi, hihu,.ok, game ni penuh kasih sayang di mana kedua jantina sama perlu mencium sesama mereka, tapi cinta suci banyak halangan, annoying apple, hey apple, hihu,.

mamat ni antara terbesar antara kitorang, team lain semua perlu gigit secebis demi secebis, demi secebis, demi secebis, demi secebis, demi secebis, demi secebis, demi secebis, demi secebis,.tapi dia, nganga mulut n celepup, sebiji apple tros masuk mulut, ape? kawe mnawok? camon man, ur eyes can tell, kewl kan dia, he's the apple slayer, ehahahak,.

this is my team, ini ialah kumpulan saya, the specky shah, the blue syamim, the adorable zarif aufal and the wide-smile pink nik, the team which give a winkle to another group, the team which noe nothing except win-with-fair-and-lovely-skin game, the team which cuddle enough for another group to hug and lend a shoulder to cry, auw2, (dull). muka semua putih je, cz men tepung tadi, lame gila, asal men tepung je nak baling2, ingat aku suka gaknye, if men baling air ke samok gak, u dirty lil boi, hihu

dah mamat ni kenapa, sukaneka beb, sukaneka,
nak kata silat pengantin pun x, pe breakdance pulak ni,
ujung2 pungkok kelihatan bagaikan tahi merah pulak tu,
ciritodie, hihuhaheho

masa yang di tunggu, aku memang terharu r, membe xpernah lupa besday aku,
sem lepas masa puasa besday aku, celebrate ramai2, ni jap je da besday aku lagi,
suka tol aku, kalo la 3 o 4kali besday aku staon, memang bes r, hihu
korang ade ke? auw2

saat yang di tunggu2, tadi pun di tunggu, tapi ni lagi di tunggu, cam aidil abdul ghafar, tungguuuu, hihu,. dari petang men sukaneka, gasak ketawa kemaen lagi, lari 5km pgpong, brbual pungpang2, memang lapar amat dan mata di jamu dengan abundance of sate, owhh, pas semua mata kenyang, mata dan perut aku pulak bekerja, owhh lagi.

ayo, da xtau nak cerita pe n blank tibe2,.
da puas suka2, nanti jadi duka, kerna pe?
setiap pe yang di jadikan Allah berpasangan,
even pokok dalam cerita lagenda budak setan yang sebatang kat atas bukit tu pun ada pasangan,
aku cuba tazkirah diri aku, tapi cz da unmitigate itam, da xleh advice sendiri,
fauzan (bunyi-zarif aufal), jangan suka sangat2 cz gelap ati ko nanti,
ko nk jadi loser masuk neraka bodo camtu je, nak?
ok, kawan2, sound aku deh,
wasalam..

13 comments:

mohd fauzan said...

first!

Anonymous said...

burn said...
haah, aku la epal slayer..
tapi sorry jan, ak tersembur epal kat muka ko, hahaha...
adoiii laa ko nie jan, kuat no merepek...
btw, seronok ak bace entry nie.. ahahaha..

February 3, 2011 4:46 PM

TheSilent said...

the silent like this!

dyna syamsuri said...

weh, ko ni wat takot aku jek,, aku da delete da. bongok ah ko.
aku tulis sebab budak yang aku cakap tuh ah. ishhhhh222

Anonymous said...

eh ko..keje nk ngutuk je.da la supih..hey epal...hey2 epal..im bored
mne pic ak sorg2?

p/s:teke ak sape

burn said...

camimm!!!!! ahahahaahha...
kan ke bukan... yeayyy

Anonymous said...

gile gempak tajuk..
ak pon nk sedih r..
gmbr menawan ak xde..haha

p/s teke ak plak sape?

mohd fauzan said...

mohd fauzan -
lu jgn pyo ea nk 1st, ccat ko tw,
huh

anon yg ben -
sori pe nye, ak ske je smburan epal 2,
rse jus epal sbnr, hihu

syamira -
the fauzan like u
auw2, hihu

mohd fauzan said...

dina -
wei, ak komen men2 yg sries r
u noe me ryt, adoi
jgn cpt mlatah
repost r beb
isk3

anon -
evn xd nme, i can feel u,
ko r supih, supih glenya, hihu
da r lpe pswod,

ben -
slh beb, da tntu nik,
auw2

anon -
u my dearest readr, nora danish kn?
u so humble my dear,
tp bgs gk, xd mbe2 i kpo2 g blog u nt,
~mne r wa tw lu spe, if tulisan tgn leh gk cam,
isk3

Anonymous said...

eh supih ni...ak gk ko yg ko ajk kawen kn?
wow u can feel me beb?i trharu..sob3x nanges je r.bia r lupe psswd.ak da byk x tuka...pdn muke ak

cte power rangers xbest.boooo

haziq said...

besday aku pnggil r fkulti kimia skali wat sukaneka.. ccl..
awuu.. awuuuuuu..

burn said...

besday aku jom r wat kat kuala gandah tempat gajah mandi dan makan..
weeee... bole tiup kek kat atas badan gajah pastu gajah tu menyelam dalam air, biar kek basah bersama2 gajah..
weehahaha.. best kn gajah..

syamim said...

weii sori bkn ak xnk komen tp bru bc entri ko..ak kn cm xb'mnat dh nk blogging..hehe

hmm..suke yea sukaneka..1st ms ko suggest wt sukaneka dlm ati ak pk cm ridiculous tp ble pk dgn logik it can b possible..so dh dpt dh wt sukanekanye..(ak nk kte sume gne brg sukaneka tue smpai dh xleh gne..bia dia tol2 b'jasa)

2nd psl besday tue..ak cm nk gelak pn ad..yea ar lilin nyala jap je asek kne cucuh je..aiihh grm ak..tp thanx yea sume sbb dh jayakan xtvt sukanekabesdayajim nh..next besday sape2 hope de xtvt lg bes n dpt sponsor sape2 lak..hahaha

komen ak dh leh post entri bru..huhuhu