Tuesday, February 1, 2011

~ limau mandarin ..

assalamualaikum
macam2 berlaku akhir2 ni,
sekarang pun masih berlaku,
BN menang kat tenang, tapi jangan gelabah,
PRU 13 nanti penentuan, doa agar yang batil tumbang,
hujan lebat gila, mersing dan segamat dah banjir,
camne nak balik pahang, isk3 (ye dok demo isk3?, hihu)
hebat kan Allah, tanpa air, seksa manusia, air banyak pun seksa,
yang penting jangan mengeluh, God noe the bes for us,
sotong paul if idup lagi pun xtau pe yang bes untuk kita,
student malaysia kat mesir semua dah gelabah,
pe2 update pasal kes mesir, sini,
nak balik msia payah, da r sedara aku pun ada kat sana,
duet ptptn lum masuk, dari balik ri tu xlekat umah,
segan r pinjam duet membe je, naseb r jumpa port baju onepiece da,
minyak RON97 naik 10sen, huh
jumaat ni famili wa nak makan2 kat mandela, pontian, dengar cerita udang dia samok gile
famili kakak wa,arifah, pun nak wat kenduri, dia jemput aku je,
yang len bukan adik beradik jangan gatal ea, huh
kakak wani kawen, tema merah,
bijan mbe kg aku nak kawen ahad ni, wa bile lagi, lu orang pun bile?
kita semua bile? sape nak kawen dgn aku? aku xgila, jangan, tidaakkkkk,
bzz, bzzt, zzttt, (bunyi renjatan elektrik, dan ekspresi terkujat)
wwa wa waas wasese salam, wasalam (suara gagap)

13 comments:

burn said...

aku.. aku.. aku nak kawen ngan ko jan boley?? hak3... ooo, mentall laa ea jan..hehe

haha, yang kene letrik tu macam citer sponbob sekepeng je time squiward kene kejutan pagar letrik pastu sponbob ngan patrik join skali.. kan ke bukan..

illiana kakde said...

eh jgn r smpai kene letrik kut ye pon xde org yg nk kawen ngn ko..
ko g je r pakse sape2 kawen ngn ko..
haha..eh..jgn r cite pasal kawen je..
cite r pasal laen gak..huhu

sarah abadan said...

hahaha...weh kat umah aku ada banyak limau mandarin...ko nak?

mohd fauzan said...

ben -
no dedi, kenot2,
u cant meri me, kenot2

bukan, cm crita 'ksih rndu d tsik madu'
tym rosnah mat aris usap janggut jlaludin hasan smbil soh muntahkn kahak,
n rosnah mat aris mkn kahak 2
n ketawa ehahahak, hihu

yana -
pkse xbes
ak nk org iklas ske ak
tp ye2 no
ak men2 je
no publsti murhn
hihu

sarah -
xnak, ak nk ptu pring cm mk ko ske
hihu

dyna syamsuri said...

gatal ko skng eh??

haziq said...

kawen.. kawen.. onn.. on!!!!

are jim said...

aku nk..
tp duit,mane nk cekau??

eZZaTYsoKKa said...

dina:pojan mmg gatal..BAPAK DIE nak blnje die mkn kt pontian seyhh..iyyauuu..BAPAK DIE..
ahahaahha
ko yg ajar aku ek pojan kata sbegitu.
aku aplikasikn la ni

Anonymous said...

eh ko..gatal nk kawen.duet da ckp ke?ko nk sape ni?aliah ke?adlina ke?nabilah?

p/s:ak nye acc blog da lupe tol.sob3x

vampire's lovex said...

jgn kawen ngn amoi wat masa skg sebab kompem duit kawen naik tgh2 raya cina nih.. ahahhaha

arie said...

ak ske la IYAWWWWW jgk..oohh ko ckp org len jgn gatal,ko gatal xpe plak?? ble mse ak buat knduri gemokkk?? tp kawen,ak ske..ko kwen r cpt,xsabar ak nk g jhor..xde knduri kawen mmg mls ak nk g jhor tu..

mohd fauzan said...

dina -
aah, garu r ak
auw2

aziq -
kwen2, terkam2,
hihu

ajim -
yg pntg cinta beb
duet no 8
kn psgn ajim
hihu

mohd fauzan said...

ezzaty -
aah, mmg BAPAK AKU nk ajk mkn2,
tp BAPAK KO pn jom r,
blah, wa xd ajr, jgn ngde2 nk slhkn ak ea, ak blsh ko lg cm ri 2 nk?
tw tkot, huh

nik -
evn xd nama, i can feel u, auw2
cinta suci akn ktepikan mterial smua
sme ak nk, aliah, adlna n nbila
kuota 4 kot, auw2

vampire@twilight -
2 r psl,
tp awek nye da ajk tol nk kwen, hihu

kakak -
aku gatal xp, ak d ko utk garukan, auw2
ala, ok je r kndri pn even yasin je
hihu
ak nk je kwen cpt, tnye r adk ko, dy nk ble? mlu tau kkak ni,(blushing) hihuhaheho