Saturday, June 5, 2010

~ sula mau balek, ankat loli..

( g kndri kawen mun,dianarikasari kn ak, hihu)
assalamualaikum..
ari kamis baru2 ni, ari kamis baru2 ni, ari kamis baru2 ni,
cam faci cakap time kem ke pe2 kan, ulang 3kali,hihu
aku balik kampung nek moto, pheww, kewl gile wei,
gambang-taib andak 4jam40minit, bes wei, tapi memang rangup pinggang aku,

bawak moto cam dash cite the incredible, kecik dan comel tapi laju,selit tengah2 orang,
eleh, ko, orang len travel nek moto gak, acak, alias, xd kecoh,.
2 r pasal, wa excited gile, kol 1.45p.m grk, panas gle kot, naseb r pakai sweter helo kity, auw2,
ajim kte wa stylo gile, memang truly rempit r

tengah2 sedap wa layan angin, tbe2 teringat f(x) = x+2x-3,
owh damn!!. aku terlupa bawak tutor o pe2 note, da r selasa test,
da tibe muazam mse 2, rase cam nak balik ump semula je,
naseb r aku still rasional, hihu
travel jao2 memang memotivasikan aku untuk pakai superbike,
memang aku bawak 200mph=320kmj, gile babi laju, hihu
......
ayo, nak cite pe lagi,
aku balik pas2 ice breaking jap n mak aku marah, series marah
ak xbagitau mak aku pun nek moto, tapi lu xtau cik lin, wa kopak gle sekarang
malam 2 plak tros men badminton, mbe2 sme de, yeay!!
as a nutshell, jom r same2 kita mengutuk tindakan Israel terhadap aktivis keamanan,
wtf?ktuk wont do any harm to them, unless u make an action,
jom r menabung untuk palestin,
xpayah banyak, tapi semua duit syiling fund kat diorang, tapi istiqamah r,
on?
cam solat hajat n qunut nazilah aku tengah ajar aku untuk praktikkan,
boikot memang never stop,
do our part o kita akan di dakwa,
kan sedara kita gak yang kena bunuh tu (-_-")
wasalam..

9 comments:

are jim said...

stylo..
tp pkai slipar..
ilang stylo..
ado hello kitty pink plak..
x ganas r lu mat..

haziq said...

peh!! gler rmpit..
kau pkai ksut gtah 2 r bru samo'!!
hoho..

mezzoforte mf adnan said...

fuh... rempit btul ni! 200 mph? aku x mmpu la nk pcut laju mcm tu.. bwk smpai 120 km/h pun cukop. wakaka

mezzoforte mf adnan said...

pstu bwk motor ko, gi drift kt jpun! msti best :)

ijatty said...

sempoi gle kaw.. pakai slipa jewr?? msti berbelang kan kaki kaw tuh? ahaha

Husnul Fatimah said...

amek r award kat blog aku weyh!

dyna said...

eleh,,blom tiba taib andak,, singgah umah aku soh amek gambo,, xmalu punyer pojan..
pah tu mintak air milo ais.. xnak citer lak..
huhu

mohd fauzan said...

ajim -
pki slper r kewl
kki brangin
lgpn im born 2 b mat rempit
gler!!

aziq -
xleh2
2 ofcial ksut treking
btw, ak bru trun mt.stong
samo' leknet
hihu

adnan -
2 r,
somday ak insyaAllah jln2 jpun gk
grm wei nk tgk costum 1pis
aitch

mohd fauzan said...

izaty -
sy bkn je smpoi
nsem plk 2
hihu

husnul -
mnenye
xd pn

dina -
bes r ko
ak g umh ko dlu b4 umh ak
ptot naget pn ko bg
ak mnx je
tp pnh plk ko bg
huh