Monday, January 25, 2010

~ kome ni nok koje ke idok?..

assalamualaikum..
sejak dah ada blog ni, apa2 yang rasa cam bes je mesti nak cerita,
even kadang2 bes ke sebenarnya perasaan benci ini sebenarnya cinta?
hihu

just aku terasa bes cz ladynoe da selamat bersalin dan ace pun da dapat di selamatkan, tq God,
pulak tu, aku pun baru je selamat balik dari tour perak,
tak terkejor yopp nak makan deghoyan, hihu

proceed je la ek to main point,
if dulu2 kan kite nak usha orang dan orang tu suruh isi borang, (gurau2 tym skola)
dan tadi, secara tiba2, aku terjumpa artikel kata ada program kawen,
dan kena isi borang if nak kne match kan,
hebat tol zaman sekarang ni. kawen pun online,

kepada siapa2 yang da gatal nak kawen,
leh la isi borang, kt link ni
selamat membina masjid!!


14 comments:

Marvellous_boyzzz said...

kawen pun kena online..
dah 2 sape yg banyak online die r dapt kawen ramai..hahaha

Marvellous_boyzzz said...

kawen pun kena online..
dah 2 sape yg banyak online die r dapt kawen ramai..hahaha

haziq said...

ceghite peghak ke kawen ni??
hoho..
kome ni nk keje ke idok??
ari ni datg, esok lesap..
ahaks!!

arie said...

at frst,time ko sbut psl usha org,wa dh sirap..i tot u wanna story bout "walaupon ak rempit,tp dlm hati ak ade taman...ak dh jatuh cinta ngn aliah (bukan jatuh krusi)" daymnn rupe nye ak silap.maaf ye kawan..hahaha

tp ye2 je,nk cter psl kawen ke ko nk cter pasal perfmnce ko kat umh kak ipar sbnr nye?? gilerr r weii,bekias plak..tp wa salute sama lu,mmg terbaek gler ko perform last wknd..**drum roll and standing ovation**

mohd fauzan said...

noshim -
2 r,
lg2 spe yg dpt msuk pper byk kli lg dpt bg ak sribu
hihu

aziq -
cte kwen r
ye r, kn ko da ehm2 dgn *&^%%$#@@
hihu

arie -
lu glaba,
tp ak phm glaba ko cz ko da trsyok ak jd adk ipar ko
ok r
we gona b big fmli
abg ipar ak pn org da knl
peewitt

syamim said...

adeii cte psl kawen ekk???ko xpe arr jan awek dh de dpn mate..smpai umh akak ipa pn dh g..haha bleh dh ko slow2 isi borang..huhu

hans said...

hahahhaa
gila dasyat zaman skrg
ko dah daftar belum?
hehe

mohd fauzan said...

syamim -
spe r sy cgu nk d awek
dt y nk isi borg on9 je
isk3
xcm ko
ea?
hihu

hans -
ak lm dftr lg
tgu ko jd pgntin pmpuannye
nk?
hihuhaheho

syamim said...

awek ko kn rmai pojan...ex rumet ak ke...tggu abe pojey jual askrm..phewitt~~~ ooppsss sori nik..i sngaje..u jgn mrh ekk..haha ak pe lak nh??Adoii

~miss nini~ said...

mim:ceh mim ak pulop kno...ak suko jh pojan nikoh nga xrumet mu.tp mu relo ko dop?

yeye je ko pojan...da nk kawen ke?jgn langkah bendul ea...ak ketok kepale ko

mohd fauzan said...

syamim -
mnde lu?
no3,
i don evn hv any
spe r ak mim d org nk
hnye pnjual askem
keting3,
ini kuala lmpur
mace mace
hihu

nik -
aah
ak da nk kwen tol
jles r 2
hihu
pe lgkah bndulnye
ak ank 1st beb
ke bndul 2 nme tmg-tmgan bg kwen cpt?
appe ni
huh

pak pie said...
This comment has been removed by the author.
pak pie said...

jan, ni xd kaitan pon ngan kawen2 ko ni...
ni ha ak da bg mkn kat ikan ko...haha
tp lahanat tul ikan ko xreti knyang..damn

arie said...

pojan:
nik -
aah
ak da nk kwen tol
jles r 2
hihu
hahah ko mmg xpndai jge ati pompuan.die ade hak nk jeles,ko je bodo. hahah

pak pie: ikan pojan mmg xtau kenyang.tgk tuan ikan pon dah tau..tuan ngn ikan sme je..ikan.tuan ikan.ikan.tuan ikan..kan ke nk sme bunyi nye tu. heh