Sunday, January 10, 2010

~ orang biasa..

assalamualaikum..
rasa macam dah lame je tak update blog ni,
kalau blog ni di umpamakan baju, da kulat da kat bahagian ketiak, hihu
tapi tulis ni pun takde cerita ape pun
just aku nak tulis je panjang2, bia orang yang bace akan hensem, hihu

tapiiiii, aku ada je benda nak cerita,
2inggu after naik cuti sem, ak dah ada menambah lagi tanggungjawab aku,
sebagai seorang tunag orang, (oi3, ko tunang xbagitau pn ), menggelabah lu orang, hihu
aku sekarang da jadi usahawan, dan bukan calang2 dan jalang2 punya usahawan,
tapi, ehem2, ais ke rim go yang, cuba sebut? askem goyang (sambil gerudi inul )
bes wei jual askem ni, penat jangan cerita r, tapi kelaka tengok ekspresi orang,
"eh comelnye askem ni", "camne leh sejuk", "memang kena goyang ke", "30sen je??", "awk ni npe macho", hihu

dan,
yang paling bes masa ada akak paper sinar datang dan beli dan kagum dan amek gamba aku
dan lagi ambil no tepon aku, kalau la aku ni usain bolt, ak da lari laju2 keliling akak 2
epi tahap pinggang bagai di cokek rakan2 kelas rasanye, hihu
tapi 2 epi ke nyirap?

dan, dan,
if bisnes aku laku tol, leh r ak beli beg, beli kasut, setting kete,
jadi pelmuba haram, bial orang da kanl aku nye power,
aku akan di panggil berlakon kulai drift, jadi artis wei,
n ramai hot girls, dz is paradise bbeh, hihu
n cz niat pun da merepek, tak payah bagi saya kaya pun takpe ya Allah,
bek guna widow, ke wadawi, wateva..
pe2 pun, doa la ye usaha utk menjdai usahawan ni berjaya
dan, datang la pasar malam stiap hari rabu, gerai 1st sekali, hihu

p/s - budak ni comel gile, najwa
wasalam....

12 comments:

are jim said...

tau la ketiak mu salu pluh..
nk jgak ensem..
adoi..
bkpo eh??

arie said...

daymnnn ak benci gler bace blog ko and aku supposed stop follow blog ko pasni..mnympahh gler dowwhhh,pah cerohh puji dri sndiri.. :D

mohd fauzan said...

ajim -
2 r nmenye mejik
hihu

arie -
inhale, xhale,
pheww, maaf ye ari
psni ak akn puji ko je
xpn ko amk je blog ni
nt da jd puji ko
ske??

dyna manis said...

wahh..pojan..
ye2 jer ko mniaga..cam x cyer jer..
gpun ko yg jual,,lg2 pojan..ad ker owg bli?..huhu

are jim said...

eeii..
tlg r..
xyah nk puji diri sndiri,xyah nk puji arie..
bru adil..
haha

aensyue said...

adei,cemmar la
nk jd kulai drift la plop
taib andak drift sudey.haha

mohd fauzan said...

dina -
ye dna, ak mniaga,
kne kje nk pki trbo gk, leh lmbe dgn ko
vrooom, pesssssss
msti r d, lu ckp bek sket mat,
gua an, sket lak kantau an an an
hihu

ajim -
elh, ko jles
jom r ari kte puji ajim
gle r lu,
vi*y* knyit mte kt lu
peewit
hihu

ain -
teb andk drift xleh,
nt mk ak pgil soh bli gorg psg mse tgh drift
appe ni

syamim said...

eauww...kuat bena punyi dri sndri...dr atah sapa bwh...sbb xde org puji ko ekk jan???haha

haziq said...

gua humble beb..
mask kt blakng..
x msok gamba..
x brbual ngan kastemer, amek oder je.. orng kate aku x ensem pn aku snyum.. apppeeeee ni?? kwan kau r 2 ckap cam 2.. daymn!! pasni aku g klas bi, mengggeeeeellaaabaaaaahh lu orng.. hoho.. kau, acak isamudin n ched..

are jim said...

nate beruk..
aziq bengo..
bukan aku..

mohd fauzan said...

syamim -
2 r,
xmmpu mim
ak pji sndri je r
bk kte org tua dlu2
msuk bkul agkt sndri,
ambil glh tlg tnjukkn,
sy budak bru bljr,
spe soh ak jlok,
pdn mke
hihu

aziq -
mbe ak 2 grau je r
jgn r brkecil ati
hihu
wa bereh je
im profsionl
jz sek2 bger r glaba

ajim -
2 r,
aziq mlu2 plk
tp ko kne adil ziq
poligmi bkn bnde kcik
hihuhahheo

Marvellous_boyzzz said...

perh..dah jadi bisnessman r ko ni..bagus2...iasceram satu..huhuhu
wei..follow r aku nnati...huhu