Sunday, February 7, 2010

~ saya si juara..


assalamualaikum..
tiba2 rasa nak post something,
padahal xtaw pun nak share pe, nk share duet? blahh,hihu
aku baca paper tadi, ada uncle ni kena terkam dgn harimau
tapi dia selamat setelah dia tomoi harimau tersebut
wow, uncle ni memang power, amat berani lagi gagah

just imagine aku berada kat tempat uncle 2,
memang dari jaoh lagi harimau 2 da guling2 ketawakan aku,
terserlah wajah ketakutan aku,mmg xde darah pendekar langsung,
tapi bila harimau 2 da dekat, dia xjadi makan ak cz??
ak da terkencing, yeayy!! saya selamat dan tanpa cedera,
so sape lagi juara??
sejak dari ari 2, aku di gelar, "pojan juara"

dan sejak detik 2, aku tubuhkan team superhero,
aku da ade 2org ahli dan 1kenderaan rasmi,
haikal zakuan, asyrak izamudin dan hasssikk, hihu
nak join?? jom
wasalam

*usha sini if nak tw tragedi uncle tadi,
**nak blk umh, isk3
*** 9hb ni rsult MB Perak, jeng3

3 comments:

marvellous_boyz56 said...

stailo r ko..memng berani..aku pun nk join superhero ko lah...hehee

haziq said...

superhero ek??
power kau tdo je ek?? hoho..
power aku.. aku power..
aku ensem brgaye..

burn said...

aku tgk muke ko da macam anakin skywalker tym kecik2 lak... wahahaha, tp ko pegang tukol.. star wars versi mane nih?? hak3