Tuesday, February 7, 2012

~ larut malam..

assalamualaikum

aku kan bengang betul kalau nak kuar umah, ada je benda depan pintu, contoh cam air,kan licin lantai umah, kalau tergelincir saje je kann, kalau lelaki takpe lagi, kalau perempuan xboleh beb, bahaya, silap2 gugur peranakan. jangan wat men benda2 camni, melibatkan future. yang aku ni ye2 berbual pasal air ni kenapa, xpenah umur depan pintu aku ada air, tapi baik ready ek?
pe2 pun, take care la kalau jalan2 tu,

wasalam

3 comments:

burn said...

ape kau merepek air nie mohd paujan??

syamim said...

jth peranakan siak nah dio..iskh3 tp asl tetibe cte psl air nh??eh ble nk g klang?

haziq said...

ape lehnettttt..