Monday, December 13, 2010

~ i never meant to be so cold..

assalamualaikum..
ari 2 balik kampung, aku stop jap kat highway,
dan sambil tunggu bapak aku gi toilet,
aku dengar r ada gal borak, rawk gk gal 2,
"i hate my father, he was like 6month dun cakap dgn me,
plus, dia dun even pujuk i, ok fine, i nver wish 2 born from his sperm"
wat the? aku dengar je r, cz dia guna bahasa rojak,
i yang heard ni pun was like, badut gile dia ni cakap,
tapi, kewl r,.
dan? conversation gal yang rawk tadi xde apa2 kaitan pun dengan entry aku diz time
hehehe

pagi tadi aku ikut bapak aku gi keje
lepak je wa, pagi da exert my emotion, tengahari exert my strength, sigh,
tapi bes, banyak wat aku pikir, dan antara yang aku pikir,
sapa yang paling kewl atau cool atau kool,
dan bagi aku, kewl atau cool atau kool ialah
dapat atasi masalah atau emosi dengan penuh rasional lagi profesional
tapi semua tu tak penting, kerana pe?
kerana gua kewl, ye aku cool, im kool bebeh,

kerana pe? aku duduk kulai
kewl-lai, cool-lai, kool-lai,

lu kulim jangan nak sebok2 kewl atau cool atau kool ea, hihu
aku xtau nape aku baru perasan aku kewl atau cool atau kool,
patut r ramai jeles dengan aku
ok cut the crap, crab!
wasalam..

5 comments:

burn said...

aku pun cool la gak
COOLala selangor
KEWLala selangor
KOOLala selangor

ahahahahaha.. xdela

sarah abadan said...

hahaha...adoii tergelak aku sorg2 baca entry ko... XD

syamim said...

adoii ak igt pe td..alaa stakat kewlai wa xheran pn even wa blom jejak lg situ..(ade unsur jeles disitu..hahaha)

arie said...

lu jgn mcm2, yg paling COOL,KEWL & KOOL hnya satu je..COOLim,KEWLim & KOOLim...Kulai tu ape?? bunyi cam kerangg je..eeuuwwww..hahahaha

mohd fauzan said...

ben -
blah, xdnye
kulai je d
len xkewl
hihu

sarah -
ak tw, glak jles kn
ko xkewl
hihu

syamim -
eleh, sme org jles akn ke kewlan ak
jom r jb agr ko kewl gk
hihu

kakak -
blah, kulai bkn shj kewl dr bnyi
mlh dr mksud, kewlai is d truly kewl!
kulim x ok!