Wednesday, November 10, 2010

~nape time nak exam je orang wish 'gud lux', instead of wish gud nite, gudbye or gud-very-gud-tarik-misai-kua-janggut?..

terasa jari jemari mulus ni nak je menaip pe2,
jeles gila tengok orang len ramai2 update blog,
ade je benda nak cerita, xkesah la diorang cite pasal hidup dorang ke pe,
cm ak, xtau nak cite pe,
da xde apa2 yang menarik ke dalam hidup aku?
sad r wa gini..
cube r bagi aku cerita pe2,
ok pojan, sebenarnya ko sayang siapa?
tettt, xbest langsung..
boring r fauzan ni, babai
assalamualaikum

yang ni time raya pose dulu, even tema oren, takde sikit pun makna minat zahid af, tidak langsung

ni before pose lagi, camping sendiri kat berkelah, aku, ajim, aziq dan najib, bes wei berkelah, lawa gila, hebat Allah, sampai kt tingkat 7 memang mind blowing r, amat2 lawa, speechless jap..

ni raye pose gak, g open house umah orang tak di kenali, yang tudung merah ni bibir dia pun merah, tapi dia bukan makngah saya, hehe

walau saya berbaju merah n xpakai tudung merah, saya gi melakau, makan udang galah seekor rm20, lunch 4orang rm69, miracle isnt? hihu

eh, ni pic before panjat nak gi camping kat berkelah, pe bengong xikut flow, u cant own a film production pojan..

yang ni time classmate tiba2 bagi aku kek, selama 2tahun lebih kawan, diorang surprise bagi kek camni, terharu gak la, tp npe syamim, yus n ain yg cam nangis,.owhhhh, rupenye celebrate bsday diorang,abs aku ni pe?isk3,.panjang la pulak describe yang ni, mate wa da rabak ni,tapi time ni buka pose perdana, mkn buffet rm15, lauknye ok, tapi semua makan nak cepat, da xterisi sangat, still, say enjoi (gaya cam nora danish cte puteri)

si gemok ni sapa ntah, tapi bapak tough, tengok tangan dia, if dia genggam aku, mesti aku akan pandang dia lalu ketawa sinis, hehehe

jamuan raya fakulti hanya bes bergambar, tak kira la dengan junior ke senior,.yang ni pic sje je, jangan watspekulasi pe2, evan penuh kuota 4, tapi semua bukan isteri saya even semua mengharapkan saya menjadi suami mereka, hihuaheho,.kredit kepada pengambil gambar, auw2,.

if nak cite yang ni, maunye lebam, lebam cam marozan, pakcik mbe aku, dia cikgu sekolah kebangsaan, cam biase la, cikgu marah student, tiba2 student tu repot kat bapak dia n tumbuk cikgu marozan tu, haa tudiaa, lebam mata marozan,.ok, back 2 bisnes, cikgu marozan tu ada bukak kedai welding,(dull) pe ko merepek shaitonnn,.time ni jalan2 gi KL, ye jalan2, bukan melancong, bersiar2 atau lawatan industri,memang penat berjalan,nasib la dapat makan subway, air liur ak da leleh,.

yang bes gi bukit melawati je r, men monyet yang jinak tapi muka cam sarip dol badigol, seram wei, tapi shasha amat tegas dengan monyet tersebut, ko leh jadi cikgu taska monyet, hihu,.ok, ni r monyet nye, amik pic sunset xajak, nate beghuk,.p/s-asyrak ashaari bukan sahaja terlibat dengan lakonan dan hos 'fuhh', tapi juga amik gamba, power kan dia, bereh r cak, hihu

before men monyet tu, g kenduri kawen abang ben, abang ben kawen dengan awek ben sendiri, ben sabar ben ea, ehahahahak, hihu

ok, men monyet ni bes lagi adrenalin (for those who penakut je, iyauu)

eh2, tup2 da banyak je tulis tapi study separation masih banyak belum cover, internet sudah memisahkan aku dengan subjek teknik pemisahan, sigh,.

good exam untuk semua!!!
wasalam..

11 comments:

sarah abadan said...

haha..rajin2 la update blog...aku jadi pembaca setia nanti

eZZaTYsoKKa said...

ko asl nak pggl aku makngah..
ko suke aku ek
hahahhaah
wah ko klo jln ngn mmbe u ko bukan men segak belako ek ko
klo ngn kitowg cm
samok lakhanat...(ko yg ajar)
huhuhuuh

atique said...

perhh byk kot kenangan..tp gmbr aku xder pon..adakah aku tdk termksud dlm sjrh hdp ko????waaa gua sedih r cm nie..ngeh2

haziq said...

awuuuu.. awuuuu..
knangan trindah beb.. awuuuu..
ben.. ben.. saba eh ben eh..
da kau asik duk blek mpp je cek helwa.. dunia ni besooo.. blek mpp 2 kecik.. xbes.. mmbazir duet.. hoho..
awuuu.. awuuuu.. ade geng samo' lehnet r kt cni..

~conangirlz~ said...

hahaha..suprise besday ko ea..ak x bleh blah bce part tu..hahaha..sungguh perasan!...hohoho

mohd fauzan said...

sarah -
wow bsnye
insyAllah

hubby -
bia r wa nk pggl lu mkngah,
ak da kcewa dgn ko, sy kcewa ati!
wa sntiasa segak, xcm lu
ble mse syal wa ajr lu ckp smok lhnt, bbi r,.

cik helwa -
bkn xnk ajk ko ck hlwa,
da mu gk phcroh la dgn abg long n boy n sek2 mpp
kcewa ak ck hlwa

mohd fauzan said...

haziq -
tp ak lpe msukkn pic phan joy
ko r cte ziq, sek ak je,
huh
aah, tbe2 je dy nk join samo lehnet,
nth pe2,

atiq -
aah,sgguh prsn kn ak ni,
ko pn prsn ea ak prsn, hihu

burn said...

x bole sabar nie!!! ahaha, bengong... jadahnyer abg ak kawen ngan awek aku...
hahahaha

stady2.. even test seperation da lepas, tp adeiii... ape bendee la niee.. malas kemaen
agagaga, gegel lu mat..
monyet2 mari stady..
weeee..

syamim said...

wow part gmba ry xleh blah..m'harapkan ko jd suami ek???aihh rs cm nk gelak guling2 je..hahahaha
owhh ko mentang2 shasha xde ko kutuk dia ea..nt shasha tey ko bru tau..hahaha

illiana kakde said...

aihh..bukan maen bercerite pasal jalan2 segale..
pasal study mane? pasal study?
patut r da lame x g perpustaaan..jalan2 je ea..

mohd fauzan said...

ben -
abs abg ko kwen dgn awek spe?
n cbe ko ckp ben,
spe awek ko,
lu jgn nk mnduakn aziq
ak xnk fmli kte brantakan
hihu

syamim -
aah, ak pn cm nk gulg2 smbil d iringi lgu kuch2 hota hai, hihu
goyg plk ak dgn shasha
tp if dy bwk murid dy(monyet) je ak tkut,
hihu

yana -
aah la, xd psl stdy pn
tpbkn sje jln2,
tak dapat tumpu study,
jom g makan, hihu