Sunday, May 9, 2010

~ sedang ingin bercinta..

assalamualaikum..
aku dah balik ump, kol 4.14a.m grk n smpi dalam 8.45a.m
alhamdulillah, even aku igkar bapak aku soh lalu segamat,
aku lalu mersing,tapi memang bes sorang2 drive
dan sampai umah, tettttttttttttttt,
penat aku nak cte dari pagi sampai malam, huh
just aku nak review muvee
GILA-GILA PENGANTIN REMAJA

cerita ni agak series gila, even da lama
still menguntumkan senyuman di bibir aku,
mengisahkan sepasang merpati dua sejoli,romeo and juliet, adam dan hawa, ben dan jessinta, hihu
poiii, gle skandal r syal, gler!!!!!!!!!!!, hihuhaheho
diorang ni bercinta memang tak fikir panjang,
asal bahagia je, nak gi kawen lari kat thailand nek moto,
pe bengong, da r kriss je motonye, if BMW RR1000 ke ok gak, hihu

da r de opie zami yang menyanyi mne2 je dia suke
dalam kelas r, dalam toilet, tepi jalan,
de gak zek zaidi yang lidah pendet,
pulak 2 kena nganjeng dgn afdlin shauki,
even ntah pe2, tapi kelaka, hihu
aku memang xreti bercerita r
tengok sendiri je r, nanti lepak n cte part2 bes
on?hihu

cite ni sweet tol dowh,
teringat zaman sekolah even xbercinta pun,
wasalam..

3 comments:

burn said...

hahahahahaha
nate beghukk, sempat nganjeng aku yer...

tp tajuknyer sedang ingin bercinta,
hehe.. phewwiitt, gilerkkk perfommm...

arie said...

ahaha happi besday to youuuu..muke nk ganas aje,dgr lagu besday pon nages..haha pondan! part kelaka,part afdlin ngn juliana banos trun moto jln kengkang2..hahah

ko jgn nk kwen2 lari plak nnt. ak tau klntan ngn thailand tu dkt,tp ak rse suma org dh restu ko,so xperlu nk yeye je bwk anak dara org smpai thailand. xpyh nk bajet2 kawen kat oversea,kwen dlm mlsia je,jimat. gilerrrr

mohd fauzan said...

ben -
bes r ko kne ngnjeng,
tp xp r, awek sndri kot
gler!!

ari -
tw xp, cite cam bodo,
ak kalaka tym afdlin shauki ccat dlm club 2, tbe2 swan ea
pe bgong, mlu gle

pe ko mrepk ni setan,
xdnye nk colek ank dre org,
wa gntle beb, if nk kwn thailnd pn
ak angkut bpk dy skli
cm dlm cte p.ramlee,
agkut bpk dy gne slimut,
hihu