Friday, January 7, 2011

~ hijrah membentuk perpaduan..

pehhh,
series wa cakap lu, rasa lain macam gila, kalau sebelum ni, dapat online, xtau nak watpe,
tapi bila xdapat online, leleh gak hingus bai, ni da gian tol, tibe2 dapat pulak online,
pehhh
memang high gila r, dia nye feeling cam seluk tangan dalam sua,
pastu garu kurap, pastu cium, n bagi orang lain cium gak, samok lehenet!!!
(eleh, lu orang yang dok hostel mesti penah kena kurap, xpayah r nak eee selekeh la pe la)
masa dok hostel dulu, ada quote kat katil,
"cinta ibarat kurap, makin di garu makin sedap"
entah apa2 je, ada ke cinta yang indah tu di ibaratkan kurap, geli sangat kan?
tapi sekarang ni aku da dok hostel balik, dok cam lumrah pelajar marhaen yang lain,
tiada lagi astro, PS2, icebox, sofa, dobi, fud acces, oh....
no more "fauzan, life in the fab lane"
ok, mulai hari semalam, surat menyurat leh la di alamatkan ke L18, KK2 UMP
apa? alamat xlengkap? memang la, zaman da maju beb, emel n call je pe2
hihuhaheho
selamat belajar untuk sem baru even da seminggu start dan juga selamat final year project!!

~sem baru, amal n akhlak?

3 comments:

cHontengPhotograpHy said...

pehhh lehenet..garu kurap mmg syok gile lebih enak dari makan megi goreng...

dyna syamsuri said...

gud luck ma fren yah!

fATia said...

hehe. boley ja belanja. asal ko nampak makin tinggi ni wey?