Monday, December 27, 2010

~ awak mewarnai saya, iyauu..

assalamualaikum..
setiap kali cuti, memang best melepak,
masa tu la bercerita tentang hidup, teknologi, jalan2, awek,
tapi all-time-fevret topik....

ceRitEw pAsaL zAmaN moOda dOlu2, tuLisAn nGaDew gilEw jEwr,
damn!

masa ni semua kawan baik gila, bespren ramai2, n semua nak jadikan aku adik angkat, pelik kan manusia, hihu
..................................................

yang ni pun all-time-fevret topik juga,

what's in ur mind : esok nak exam, takot la, isk2,.2seconds ago
what's in ur mind : teringin nak minum sirap tabur la, sape nak blanjew?,. via mobile
what's in ur mind : i miss u 4eva bebi, lebiu muah2,. 3minutes ago
watefish!

ni last paper final kat matrix, before balik, tapi nasyriq dengan pie xde,.rindu study sambil minum teh n dengar arena rock, isk3
......................................................

yang facebook aku tumpang ketawa je,
tidak adil bagi aku yang xde facebook untuk kutuk sekali,

time ni xcam busuk gila pulak, semua xmandi pastu amik pic dalam tempat kecik, the total saturated of unpleasent smell,.mke masing2 innocent, da r ben kurus, adoi, lawak hang ben,hihu
.................................................................

tapi orang2 camni la yang mewarnakan dunia ni,
xde diorang, siapa la aku nak bahan,
miahaha, bhaha, ngeh3, kui kui, hihuhaheho..

*kemas umah semalam dan terkeluar semua kenangan dulu,
sugar and honey never suit to represent my sweet memory wif u all my fren.

5 comments:

burn said...

cam entry sedey je nie
sedey ke jan... alolololo
meh2 sumer kengkawan, kite wat memori yg will be remember till our old time..
ak nk tgk la camne rupe ko da tua nanti jan, hahaha

dyna syamsuri said...

pojan,aku tau ko jmp ni sambil tersenyum kecil kan???
pojan jiwang..grrr grrr grrr..
sambil melirik manja.
ahahhahaha
and tahniah, ko actif drpd 3 tuh

syamim said...

bkn ben je kurus n len..
org len pn same..cube tgk oho.
dlu muke huh lasum xmenarik org utk tgk dia..tp skang..macho beb..hahaha
ben cm ajim arr.tgk ajim dlu perut xnaek pn skang??hahahah

mohd fauzan said...

ben -
mne d sdey
plz r, wa sje je, igt ak hrgai ke mbe2 ak
bla r wei
~slrpp, smbl sdut blk air mte, isk3
hihu

dina -
aah, trsnyum kcil n d lsung ppit,
mtanya lrik2 slalu, mkanya mnis2 ayu
wa bse r, 7k kot las yer,
hihu

syamim -
aah, sme len, tp ben plg obvius
oho da r d dedi agkt kt sne
ak ml2 nk uplod pic yg mke shah bruk, tp aziq da cte
klaka gle, adoi

dyna syamsuri said...

hahhaha, sengal,
nih.
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html